www.azx.hu

Hirdetés

Együttműködési lehetőségek

Úgy gondoljuk, hogy az esetleges leendő partnereink felé fontos jelzés lehet az alábbi rövid tájékoztató:

Az azx.hu oldalunk azon kevés webhelyek közé tartozik, amelyek esetében a hirdetési bevétel teljesen közömbös. Ez a tény persze nem zárja ki a külső hirdetők megjelenését oldalainkon.

Bármilyen szöveges vagy fényképes hirdetés elhelyezhető a kívánt oldalainkon, amennyiben az nem ütközik hatályos törvénybe, nem tűnik átverésnek és nem ellenkezik az oldalunk koncepciójával, il-letve nem minősül az oldalunk tartalmával szembeni jelentős kon-kurenciának.

A közlésre szánt anyagot a Tisztelt Hirdetőnek kell az egyeztetett tartalommal, formátumban és méretben elkészíteni. Az oldalunk láthatóságát esetlegesen befolyásoló - tőlünk független - szolgál-tatói zavarokért semmilyen felelősség az azx.hu tulajdonosára nem hárítható.

A hirdetések közlési díjára minden esetben egyedi kalkuláció alapján adunk ajánlatot. A közlési időtartam legalább két hónap, legfeljebb egy év, de új feltételekkel hosszabbítható. A hirdetési díjat egy összegben, még a megjelenés előtt kérjük rendezni.

Természetesen barter-megállapodásra is lesz lehetőség, amely adott esetben akár igen előnyös megoldás is lehet. Viszont nem jöhet szóba az Internetes banner- és hirdetéscsere.

Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy érdemes lehet megjelenni cégének vagy vállalkozásának a remélhetően érdekessé, hasz-nossá és izgalmassá növekvő weboldalunkon, akkor talán  meg-kockáztatható a kapcsolatfelvétel.

Ez még nem kötelez senkit semmire.

Köszönjük türelmét,

AZX MEDIA

 

KAPCSOLATFELVÉTEL - ITT - KliKK!

www.azx.hu

Hirdetés