Fotó- és reklámügynökség. KliKK! Exkluzív Műszaki Bazár. KliKK! Igényes apróhirdető - hosszabb távra is. KliKK! Aktfotómodell - bemutatás és felvétel. KliKK! Független Fotómodell - bemutatás és felvétel. KliKK! Gyeremodellek a virtuális kifutón. KliKK! Máshol nem olvasható írások. KliKK! WebLapKatalógus - érdekes és hasznos weboldalaknak. KliKK!
 

ÁLTALÁNOS ELŐZETES INFORMÁCIÓ

Mivel még nem ismerünk Téged, így számunkra jelenleg közömbös, hogy élni kívánsz-e az alábbiakban részletezett lehetőséggel vagy sem. Azt azonban nem árt tudnod, hogy ha érdekelne a dolog, de valami okból mégsem jelentkeznél, úgy komoly esélyt adsz más lányoknak, akik élve a lehetőséggel esetleg megalapozzák nálunk a jövő-beni sikerüket. Amint a magazin társulata eléri az alaplétszámot, már igen nehéz lesz bekerülni, hiszen akkor már a társulat lányai előtt is be kell majd mutatkozni, akik - a helyzetükből adódóan is - igen kritikus véleményezők lehetnek.

Felhívás budapesti (környékbeli)

lányoknak (18+)!

Kissé hosszúnak tűnhet ugyan az alábbi információ, de azért mégis olvasd végig, nem olyan unalmas, és lehet, hogy itt láthatod meg az a valódi lehetőséget, amelyről néha talán már elgondolkoztál vagy esetleg álmodoztál. Figyelem! Szexmentes lehetőség!

És ami lényeges: nálunk egy filléredbe nem kerül hogy sok profi fotó készüljön Rólad!

Most a mi költségünkön adódik egy esélyed, hogy akár befutott, sikeres ember lehess!

FIGYELEM! 16 és 18 ÉV KÖZÖTTI LÁNYOKNAK KÜLÖN AJÁNLATUNK VAN! 

Ha a fenti korosztályba tartozol, akkor nem vonatkozik Rád az alább olvasható részle-tes tájékoztató. Ne is reménykedj! Téged - ha a szüleid is írásban jóváhagyják - akkor az "ÚJ GENERÁCIÓ" felfedező oldalunkon mutatunk be, vállalva a tisztességes (törvé-nyesen lehetséges) munkaalkalom megszerzésének ellenőrzött lehetőségét. 

Velünk csak jól járhatsz!

JELENTKEZZ BÁTRAN, HA MEGTENNÉD AZ ELSŐ IGAZÁN KÖNNYŰ LÉPÉST A LEHETSÉGES SIKER FELÉ  -  KLIKK!!!

18 ÉVEN FELÜLI BP.-i (környékbeli) LÁNYOKNAK!
Ilyen lehetőséged igazán ritkán adódhat...

Az AZX MEDIA célja, hogy ismerté - esetleg sikeressé - tegyünk Téged, miközben Te pedig a fotóiddal és személyiségeddel Te sikeressé teszed a webmagazint. Ilyen egyszerűen működik a dolog. Várunk, ha elfogadod költség- és szexmentes ajánlatunkat és vállalnád az együttműködést egy igazán jó, baráti hangulatú csapattal, ahol ráadásul értékes - akár üzleti, akár magán - kapcsolatokra találhatsz.

Hosszabb távon persze szeretnénk mi is üzletileg jól kijönni ebből a projektből, de csak úgy, hogy mind a két fél jól járjon (Te és mi is).

Alaposan gondold át, mert a lehetőség kapuja most még nyitva áll, de nem titkoljuk, hogy a későbbiekben a helyzet változni fog, ráadásul esetleges leendő csapattagként elég nagy kihívás várna Rád (fotózások, bulik, stb.)!

Amennyiben a családod, a személyiséged, a neveltetésed, a vallásod, e-setleg a jelenlegi pasid vagy egyéb más indok ellene szól az ajánlatunk-nak, akkor inkább ne is jelentkezz, de azért még ajánlhatnád a lehetősé-get barátnőidnek, ismerőseidnek és másoknak is. Köszönjük.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ - A LÉNYEG

Hamarosan induló szórakoztató (bulvár-erotikus) - felfedező és tehetség-kutató és -bemutató - jellegű internetes riportmagazinunk indításához vá-runk csapattagnak fotózást kifejezetten kedvelő - kezdő - 16 - 18 és 28 év közötti - lehetőleg független -, némi színészi hajlammal megáldott, de-rűs, bohém, vadóc budapesti lányokat.

(Profi modellek jelentkezésére nem számítunk.)

Úgy tűnik, hogy manapság akiről nem jelennek meg pikáns, erotikus, szexis fotók, az már szinte nem is létezik. Nálunk pedig Te is címlapon lehetsz - mégpedig minimum egy évig -,  de utána sem hagyunk magadra.

ÓRIÁSI ez a lehetőség kalandvágyó és buli-kedvelő (főképp független) lá-nyoknak és ifjú hölgyeknek. Ha betársulsz ebbe jó buliba,  meglepő módon nem történik semmi más, minthogy egy éven keresztül sok-sok remek iz-galmas (pasibolondító) fotó készül rólad, mégpedig könnyű baráti-buli hangulatban. A bemutatkozó címlapanyagod ráadásul egy, a személyiségedet bemutató riporttal fűszerezve kerül a nagyközönség elé.

És az egész nem kerül egy filléredbe sem, sőt, a fotóiddal adott esetben még szép pénzt is kereshetsz, nem beszélve az egyéb lehetséges fotózási ajánlatokról. Még az is megeshet, hogy nemzetközi szinten is felfedeznek Téged, és ez nem egy elhúzott mézesmadzag hanem talán valós esély. A híresek is valahogy így indultak.

Továbbá:

A magazin modelljeinek (a lánycsapatunk tagjainak) lehetősége lesz bemu-tatkozni a magazinban úgy is mint fotós vagy cikkíró, de lehet akár saját rovata is.

Ha pedig valamihez tehetséged van (ám ezt még kevesen tudják) pl. sport, művészeti tevékenység, divattervezés, szépségszakma és bármi egyéb, akkor azt figyelemmel kísérjük, és a magazin által bemutatjuk a világnak.

Ennél jobb felfedezési lehetőséget vélhetően nehezen találhatnál.

Akkor most lássuk  az előnyöket összefoglalva:

A magazin a külső adottságaid és a belső értékeid (a riportban) - a szemé-lyiséged - izgalmas és érdekes bemutatásán túl:

- ad egy rakás remek fotót talán a legszebb korszakodból;

- könnyebbé teszi az új ismeretségek, barátságok kialakulását;

- egyszerű és elegáns megoldás, hogy megismerjenek, felfedezzenek;

- talán az eddiginél jobb munkalehetőségeket hozhat;

- lehetőséged ad bemutatni azt, amiben tehetséges vagy;

- ha pedig kissé gátlásosnak érzed magad - hát az nálunk el fog múlni.

Első nekifutásra talán ennyi is felkeltheti az érdeklődésedet.

A bemutatáshoz szükséges fotókat - veled közösen megtervezve - a magazin készíti el és a riportot is együtt alakítjuk ki. 

A magazinban történő megjelenésed komoly esélyt adhat arra is, hogy fel-figyeljenek rád a modellszakma képviselői, a fotósok  és a filmesek, eset-leg a különböző reklámcégek.

Ja, igen, hogy mi történik, ha esetleg mégsem fedeznének fel? Na akkor sem fog összedőlni a világ, és azért Te sem jártál rosszul, hiszen volt egy vidám éved, esetleg megismertél több érdekes embert és bizonyos mér-tékben még ismert is lehettél - lettél. Az sem mellékes. hogy a legjobb éveidről rengeteg fotóval gyarapodhattál, amelyeket később büszkén fogsz mutogatni. És szerencsés esetben még pénzt is kereshettél!

SZÉPSÉG - KOZMETIKUM

Várjuk azt a 18-20-24 körüli budapesti lányt, aki szívesen vezetné nagy önállósággal a fenti címmel indítandó rovatunkat. Különféle technikák, trükkök bemutatása, kereskedelmi és házilag készíthető kozmetikai szerek tesztelése és tanácsadás. Szerencsés esetben jó pénzt, de ismertséget biztos hozhat a dolog.

A jelentkezőnél feltétel, hogy modellként (szereplőként) is vállalja az együttműködést.

EGÉSZSÉG - ÉLETMÓD - SPORT

Az ajánlat ugyanaz mint fent, csak a rovat témaköréhez igazítva.

Már szépen alakulgat a társulat... és várunk Téged is!

AZX MEDIA

Simon Attila fotós, producer

A jelentkezésedre 24-48 órán belül válaszolunk, megadva szükséges további információkat. Ha nem érkezik válasz a megadott időn belül, akkor hibás e-mail címet adtál meg, kérjük, ellenőrizd és jelentkezz ismét.

Személyes érdeklődés előzetes egyeztetéssel

(telefon 12 órától vagy 19 és 22 óra között: 322-3902)

Venda Reklám Bp. VII. Erzsébet krt. 25-27.

Kaputelefon: 14.

Minden komoly érdeklődő esetében szükséges egy személyes előzetes be-szélgetés budapesti irodánkban, ahol minden kérdésre válasz kapható.

Az alábbi űrlap kitöltésével teheted meg könnyű első lépést, amely lehet, hogy a sikereid felé vezethet!

NÁLUNK MINDEN MODELL CÍMLAPLÁNYKÉNT INDUL!

Ha kérdésed lenne, akkor hívd az alábbi

budapesti telefonszámot délelőtt 11 és 12 óra között, 

vagy este 19 és 22 óra között: 322-3902. Attila

Amennyiben most nincs kérdésed vagy van, de személyesen tennéd fel,

akkor az alábbi űrlap a megoldás kulcsa.

A KAPCSOLAT-FELVÉTELI LAP LENTEBB!

Fotó- és reklámügynökség. KliKK! Exkluzív Műszaki Bazár. KliKK! Igényes apróhirdető - hosszabb távra is. KliKK! Aktfotómodell - bemutatás és felvétel. KliKK! Független Fotómodell - bemutatás és felvétel. KliKK! Gyeremodellek a virtuális kifutón. KliKK! Máshol nem olvasható írások. KliKK! WebLapKatalógus - érdekes és hasznos weboldalaknak. KliKK!
a

ELŐZETES JELENTKEZÉSI ŰRLAP EGY BUDAPESTI TALÁLKOZÓHOZ

AZX BULVÁR és TEHETSÉGKUTATÓ WEBMAGAZIN

A megadott adatokat garantáltan diszkréten kezeljük!

*Neved:

*Születési éved:

16-18 év közötti lány:

ÚJ GENERÁCIÓ -  Szülői engedély:

*E-mail címed:

Mobil, SMS (nem szükséges):

*Lakhely (település):

Választás:

Erotikus (akt)fotók:

Néhány szó magadról:

  Ez az űrlap egy személyes beszélgetés előkészítése. Visszaigazoljuk.