http://fotomodell.azx.hu
Modelleket (hostess, satiszta) kereső fotósok (filmesek, reklámosok, rendezvényszervezők, marketingesek, reklámfilmesek, filmesek stb.) regisztrációs oldala.

Azoknak a potenciális megbízóknak ajánlunk regisztrációs lehetőséget, akik a folyamatosan bővítendő weboldalunkon bemutatott fotómodelljeinknek valós, fizetős munkaajánlatot tudnak tenni. (Szex- és pornófotózás kizárva!) A - korlátozott számban - regisztrált partnereink e-mailben fényképpel illusztrált értesítést kapnak az újonnan belépett fotómodelljeinkről (lányokról-fiúkról egyaránt). A regisztrációnak egy egyértelmű, elérhető és ellenőrizhető névvel címmel, valamint tiszta elérhetőséggel kell rendelkeznie, illetve egy rövid önleírással. Tök mindegy, hogy cégről vagy ismert fotósról van-e szó. Modelljeinket nem kívánjuk kitenni bizonytalan vagy még inkább nem kétségesen veszélyes helyzeteknek, gondoljuk, hogy ez érthető. Nyilván csak az regisztrálja magát, aki vállalja a személyiségét és az ellenőrizhetőségét. 15 éve működő fotóstúdiónk most erős frissítési kampányba kezd, remélhetősen eredményesen.

Bízunk abban, hogy a regisztráció iránt érdeklődők, valóban a fotósvilág igazi - akár jelentős tudású - képviselő lesznek, de az ördög azért nem alszik és mi erre is felkészülünk. 

Az éves regisztráció költsége mindössze 2.000 Ft.

A REGISZTRÁCIÓ ELINDÍTÁSA
http://fotomodell.azx.hu