Csak Csajoknak - Budapest - információ, ajánlat!

 Az azx.hu magazin AKTMODELL melléklete. Fotózásra felkérhető lányok! Aktmodellfelvétel! Klikk!

Az azx.hu magazin FOTÓMODELL melléklete. Fotózásra felkérhető lányok. Fotómodell-felvétel! KliKK!

Az azx.hu modellmellékleteinek a werkoldalai. Hamarosan...

AZX FOTÓGALÉRIA - KliKK!

Független fotómodellek bemutatása küldött saját fotókkal és fotóportfolió készítésével is. KliKK!

Kedvező költségű modellfotó-portfolió készítése lányoknak Budapesten. KliKK!

Kedvező költségű modellfotó-portfolió készítése fiúknak Budapesten. KliKK!

Divattippek, egyedi darabok, szexis cuccok! Hamarosan jön...


VHS-DVD

DIGITALIZÁLÁS

 VHS videokazetták digitalizálása DVD-lemezre!

Mentse át régi emlékeit!

Kedvező feltételek, kedvezmények gyors határidő!

INFORMÁCIÓ - KLIKK!

 

VHS-ről DVD lemez. Digitalizálás. Információ: KliKK!


ANTONFILM

CSAK BUDAPESTI

CSAJOKNAK!

Azoknak a lányoknak, akik kezdőként belekóstolnának az erotikus filmek világába, szeretik a sok pénzt és a függetlenséget.

Nálunk megteheted kezdő lépéseket egy előkészítés alatt álló pasimentesen nagyon erotikus lányfilm-sorozatban.

Siker esetén - ez a kockázat, amely részben rajtunk múlik - többet kereshetsz, mint amit most el tudnál képzelni, de egyébként referenciának sem lenne utolsó, ha maradnál ezen vonalon. Tehát megéri!

Ha érdekelne a lehetőség, elmúltál 18, de kevesebb vagy 28-nál, legalább átlagosan arányosa testalkatod, akkor várunk egy előzetes személyes tájékozódásra.

További információ itt:

ANTONFILM


Üdvözlünk, kedves Látogatónk!

Tekintsd át kedvező ajánlatunkat és mérlegelj!

Magazinunk ennek a még szerveződő mellékletén sok szeretettel és érdeklődéssel várjuk csak azoknak a budapesti (vagy nagyon közeli) lakhellyel rendelkező 18 év felett lányok és ifjú hölgyek megtisztelő érdeklődését, akik az igen jól fizető erotikaipar valamely ágában próbálnának szerencsét. Értjük ez alatt: az erotikus fotózást (leszbi is),az  erotikus filmezés, a sztriptíz- vagy rúdtánc az élő színpadi erotikus show, a pornófilm-szerep, alkalmi erotikus partnerkeresés, egyéb. A műfaj iránt valóban érdeklődő lányoknak ma már szüksége van arra, hogy a leendő megbízók (munkaadók), és igényes partnerkeresők  felé egy kultúráltan összeállított látványos és szórakoztató valamint mindig elérhető bemutatkozási lehetőséget vegyenek igénybe (a tükörből készült telefonos fotók ideje már nagyon kezd lejárni), már túl amatőr ez a megoldás..

Mi felajánljuk, hogy mostanában induló új bemutató oldalunkhoz elkészítjük a szükséges bemutatkozó fotóportfoliót és azt a közösen összeállított kísérőszöveggel - reklámmentesen - megjelentetjük a mellékletünkre szerkesztett egyéni weboldaladon. Lehetőség lesz továbbá, a bemutató oldal fotóinak időnkénti frissítésére is. 

Bemutató videóklip: Igényelhető - bárhova feltölthető (videómegosztók, közösségi, szakmai és partnerkereső oldalak - szerkesztett bemutató videóklip, amely azért igencsak növelheti az elvárt esélyeket. Ez a külön egyeztetésen alapuló és közös alkotás lehet. 

Egy apróság: Kizárólag az érdekelt személlyel egyeztetünk, "főnökök" és "menedzserek" nálunk nem partnerek, még kísérőként sem. A partneri kap-csolat megvalósulását egy személyes beszélgetés előzi meg, ahol mindenre felmerülő kérdésre igyekszünk valódi választ adni. A megbeszélés szerinti fotózás stáb nélkül, egy fotós közreműködésével - hordozható - stúdiótechnikával történik.

A mellékletünkbe történő bekerülésnek azért vannak alapfeltételei, íme:

Legalább átlagosan arányos testalkat, az alsó korhatár betöltött 18. év és, a felső korhatár (külsőtől függően) 26-35 év. A jelentkező elfogadásáról a szerkesztők hoznak döntést. Szóval gondold át, ajánlunk egy hosszabb távú és biztos bemutatkozási és kapcsolat-felvételi webhelyet, fotózást, tanácsadást, korrekt együttműködést! Hát mi kell még ennél több?

Költségek (mert ha kedvezőek is, deazért vannak): A fotózás, szerkesztés és saját weboldal esetén a fél éves megjelenés 5 ezer Ft, az egy éves megjelenés 8 ezer Ft. (Megjegyezzük, hogy a máshol  legolcsóbb fotóportfolió elkészítése is minimum 25 ezer Ft.) Videóklip igény esetén az alapdíj 10 ezer Ft.

Érdemes átgondolni, hogy a nálunk készült anyagokkal nem csak a mi oldalunkon, de bárhol az Interneten eredményesen lehet megjelenni!

HA ÁTGONDOLTAD ÉS BESZÉLGETNÉL A LEHETŐSÉGRŐL, AMELY ÁLTAL MAJD SZÉPEN KERESHETSZ, AKKOR ITT ELŐZETES KAPCSOLAT-FELVÉTELI ŰRLAPOT TALÁLSZ!


Csak csajoknak - Budapest - információ, ajánlat!