www.azx.hu

Partnerkapcsolati lehetőségek

Partneri lehetőséget kínálunk, az alábbiak szerint:

Elképzelhetően lehet rá esély, hogy valamilyen okból a már több mint hét éve üzemelő és most teljes megújuláson átesett weboldalunk talán elnyerhette a tetszésedet. Pedig még csak a nagy dobások elején járunk. Azért, ha fan-táziát találtál az azx.hu-val lehetséges valamilyen fajta együttműködési formában, akkor mielőbb tedd meg a részletes ajánlatodat, leginkább az alábbiak szerint (de a jelzettektől eltérő megoldásokat is megvizsgáljuk.

Az azx.hu magánkézben megjelenő webmagazin. amely teljesen független az állami, politikai, gazdasági és hirdetői érdekektől. Megtehetjük, hogy a hírek és az események közlésén túl, a véleményünknek is hangot adjunk, tekintet nélkül az éppen aktuális célpontra. Igyekszünk a józan ész és az átlagember szemével követni a hazai és a külföldi történéseket - adott esetben vállalva következményeket is.

Mindezeken túl, igyekszünk azért némiképp hangulatosak és szórakoztatóak is lenni, és bár az hazai úgynevezett sztárok dolgaival, a velük kapcsolatos pletykákkal és álhírekkel nem kívánunk foglalkozni, de biztosak vagyunk benne, hogy amikor nem akad más nyilvános fórumuk, akkor jönnek majd hozzánk is és mi szívesen fogadjuk őket.

Partneri kapcsolat magánszemélyek esetében:

- önkéntes média-megjelenési lehetőség -tanulóknak, gyakornokoknak (csak lányok esetében!);

- budapesti lányfotózási helyszín díjmenetes biztosítása néhány órára;

- személyszállító kisbusszal rendelkező hölgyek segítsége a lányainknak - Budapestre és környékére;

- bármi egyéb, amely a magazinunknak előnyös lehet - kérjük részletezni...

Partneri kapcsolat vállalkozások és cégek esetében:

- Fotózásra alkalmas bármilyen (akár lepusztult, romos, luxus, stb.) ingatlanok díjtalan biztosítása;

- személyszállító kisbusz időnkénti biztosítása -  Budapestre és környékére;

- egyéb utazási támogatás - nem komoly költség...

- vendéglátóknak a V-VI -VII. kerületekben: heti egy-két üres idős forgalmi alkalommal azx.hu fotómodell lánybázis biztosítása - cserébe nagyon jó és izgalmasan lányos hirdetést biztosíthatunk - ha megegyezünk.

Egyébként bármilyen, a számunkra előnyösnek tűnő partneri kapcsolat lehetősége felé meglehetősen nyitott módon közelítünk, ám kivétel a bármilyen banner- vagy webhirdetés-csere. Ez bizony nem működik és nem is érdemes ezzel a változattal próbálkozni.

Jelezzük, hogy bizonyos barter megoldások elöl sem zárkózunk el.

Leszámítva az Internetes banner- és hirdetéscserét.

ELŐZETES KAPCSOLATFELVÉTEL ITT - KliKK!

www.azx.hu

Partnerkapcsolati lehetőségek