ELADÓ BAKELITHANGLEMEZEK! Digitalizálás! KliKK!
Hamarosan...
Díjmenetes fotózási, bemutatási és munkareresési lehetőség bp.-is lakhellyel is rendelkező kezdő fotó- és aktfotómodell lányoknak! KliKK!
FOTOMARK - Használt digitális fotó- és videotechnika. KliKK!
További információ - KliKK!

Alkalmankénti klasszikus

 LÁNYMODELL-FOTÓZÁSOKHOZ

keresünk Budapest belterületén érdekes, különleges vagy kreatív berendezésű, működő vagy szünetelő üzlethelyiséget, profilmegkötés nélkül.

A fenntartónak (üzemeltetőnek) is hasznos lehet, mert minden kereskedelmi egységnek jól jöhet némi lánymodelles

INGYEN REKLÁM!

Előzetes kapcsolatfelvétel e-mailben (kérjük, hogy csak felelős döntéshozó jelentkezzen), egyeztetés pedig személyesen.  E-mail - KliKK!

FIGYELEM! Az azx.hu oldalon megjelenő fotók minden esetben szerzői és személyiségi jogvédelem alá tartoznak. Bármilyen célú és formájú másodlagos felhasználásuk engedélyhez kötött!
www.azx.hu    AZX MEDIA - WEBMAGAZIN - BUDAPEST          Partnerkapcsolati lehetőségek  - magánszemélyeknek és cégeknek             Hirdetési lehetőség             Üzenetküldés - azx.hu
 

www.azx.hu - FOTÓ- és AKTFOTÓMODELL MELLÉKLET + WERKOLDAL

www.azx.hu

 Az azx.hu magazin AKTMODELL melléklete. Fotózásra felkérhető lányok! Aktmodellfelvétel! Klikk!

Az azx.hu magazin FOTÓMODELL melléklete. Fotózásra felkérhető lányok. Fotómodell-felvétel! KliKK!

Az azx.hu modellmellékleteinek a werkoldalai. Hamarosan...

AZX FOTÓGALÉRIA - KliKK!

Független fotómodellek bemutatása küldött saját fotókkal és fotóportfolió készítésével is. KliKK!

Kedvező költségű modellfotó-portfolió készítése lányoknak Budapesten. KliKK!

Kedvező költségű modellfotó-portfolió készítése fiúknak Budapesten. KliKK!

Divattippek, egyedi darabok, szexis cuccok! Hamarosan jön...

 

Köszöntünk minden kedves Látoga-tót a FOTÓMODELL mellékletünkben!

Ezen a helyen az azx.hu magazin fotó-modell és aktmodell mellékletének az előzetesét láthatod majd. Szép és izgal-mas lányokkal - akik fotózásra felkérhe-tők -, érdekes, izgató és humoros vagy muris werkfotókat találhatsz majd a megfelelő oldalainkon. Szédülten bolond-os, de hangulatos modell-lánytársulatunk alapcsapata kialakulóban van, de mindig jöhetnek újabb lányok a kezdődő vidám őrülethez. Nagyon sok szeretettel várunk minden érdeklődőt és kedves látogatót.

Hamarosan nyitunk!
Hamarosan nyitunk! Hamarosan nyitunk!

Igen hosszú időt vett igénybe a szerve-zés, mert egy valóban érdekes, de az el-fogadhatóan bulvárszexis stílushoz igen körülményes volt azokat a lányokat meg-találni, akik megértették és így el is fo-gadták az elképzeléseinket.

A mai világban mindenki jogosan lehet bizalmatlan. Nálunk azonban más a hely-zet és azok a lányok, akik eddig vették a bátorságot és csatlakoztak a társulatunk-hoz, még nem csalódtak, mert tudják, hogy a közös érdek köt össze bennün-ket. Na, meg az is, hogy lehet egy privát fotósod is.

Azért ez sem semmi...       JELENTKEZZ!

Hamarosan nyitunk! Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!    Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!   Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan jönnek az érdekes és izgalmas képes információk! KliKK!

AZX NAPLÓ - KÖZÉLET - HÍREK - INFORMÁCIÓ - ESEMÉNY - TUDÓSÍTÁS - RIPORT - ÉRDEKESSÉG

www.azx.hu

A BL-ben a DEBRECEN! LOKI! Gratulálunk és további sikereket kívánunk!

2009 augusztus 20 - Kossuth tér - Duna-part 

Szökőkút a Rákóczi téren - 09. augusztus 05.

Budapest egy igen érdekes és látványos közterületi jelenségét - amely azért valódi ritkaságnak sem nevezhető - örökítettük meg (telefonnal) a Rákóczi téren. A vízkitörés lassan városunk egyik különös és akár tu-ristacsalogató, ám szeszélyesen jelentkező jellegzetessége is lehetne. Talán érdemes lenne felállítani egy önkéntes művészeti rohamcsapatot, amely nagy teljesítményű reflektorral megjelenve a vízkitörés helyszínén és azt hátulról megvilágítva talán még egy színpompás helyi szivárványt is bemutathatna a nagyérdeműnek.

Modell és aktmodell fotóportfolió készítése lányoknak

Bp.-en!

Kedvező ár + megjelenési lehetőség.

Információ itt! Klikk!

További információ itt! KliKK!

Kezdő fiúmodelleknek fotóportfolió jó áron!

Kezdő fiúmodelleknek fotóportfolió készítés bemutatási és adott esetben munkalehetőséggel. Információ itt!

Információ - kezdő modellfiúknak - KliKK!

EURÓPA - BUDAPEST - 2009

No comment...


A Parlament elfogadta az új adótörvényt  (09.06.30.)

Az Országgyűlés - az SZDSZ hathatós támogatásával - elfogadta az új adótörvényt, mely szerint a személyi jövedelemadó 5 millió forintig 17%-kal adózik, viszont a 20%-os forgalmi adó 25%-ra emelkedik - kivétel a tejtermék és a pékáru, ahol némi csökkentés történt -, de növekszik a jövedéki adó, amelytől viszont további általános áremelkedés várható. Bevezetésre kerül a vagyonadó, amely a 30 millió forint feletti ingatlanokra, nagy értékű autókra, hajókra és repülőjárművekre kerül kivetésre.

Valamelyest csökken ugyan a vállalkozások terhe, de ez a munkahelyteremtésben talán csak a jelenleg még komoly befolyásoló tényezőként zavaró gazdasági válság megszűntével hozhat némi foglalkoztatottsági fellendülést. A munkanélküliség az elemzők szerint még növekedésben van.

A kormány szerint az SZJA módosítása fedezi az ÁFA-emelés terheit. Nagyon megjegyeznénk, hogy léteznek olyan polgárbarát országok, ahol a közszolgáltatások - helyi és távolsági tömegközlekedés, szemétszállítás, áram-, gáz-, víz- és távhődíjak - költségét a létező legalacsonyabb áfakulcs terheli.

 

OLAJ A DUNÁBAN - Bp.

Adóreform - vagy valami egészen más?

 

Az utóbbi időben, hetekben valami érdekes törté-nésnek vagyunk a tanúi, és leszünk később majd a végeredmény alanyai is. Mi, átlagemberek sze-retjük azt hinni, remélni, hogy amihez mi nem ér-tünk, az egy tanult szakembernek nem jelent ko-moly kihívást. Ezért keresünk hozzáértőt a csö-pögő vízcsaphoz, az autónk, televíziónk, számító-gépünk hibáinak kijavításához vagy éppen az adó-bevallásunk profi elkészítéséhez.

Egy normális világban joggal gondolhatná a pol-gár, hogy akik egy ország irányítását veszik vagy kapják a kezükbe, tudják, hogy mire vállalkoztak és nem tekintik vidám homokozói gyerekcsapat-nak magukat.

A jelenlegi helyzet azonban valóban igen elkese-rítő, hiszen itt van most egy csontig eladósodott ország, amely társadalmának szinte minden ré-tege és a gazdasága is - amely ezáltal lassan nem versenyképtelen, hanem inkább még a ver-senyre nevezésre is képtelenné tevő - elvonási válságban szenved.

Egy dolog viszont igen biztos: a kialakult hely-zetért nem állítható bűnbaknak a társadalom és húsz évvel a rendszerváltás után végre igen fon-tos és emberi megoldás lehetne, ha mostantól országunk mindenkori gazdasági helyzetét nem a politikai pártok hatalomvágya határozná meg.

 

Autók a Dunán

 Az autók is tudnak ám úszni...

Egy hatalmas uszály jól megpakolva személyautókkal.

Áradás, sorozatos viharok - június-júliusban

 

Itt olvasható a cikk! KliKK!

Magyarországon hosszú ideje együtt élünk azzal a ténnyel, hogy időnként viharok csapnak le ránk vagy éppen aszály sújtja a mezőgazda-ságot és van, hogy a szokásos árvizek ellen kell komolyan védekeznünk. Elég korán kezdtük, hi-szen a hazai folyamszabályzás jelentős múltra tekinthet vissza, ám az éghajlati változásokra a hajdani és zseniális vízmérnökeink sem lehettek felkészülve. Nagyon sok szokatlannak tűnő me-teorológiai jelenséggel kell újabban szembe-néznünk - akárcsak a környező országoknak. Júniusi nagy áradás. CIKK-KliKK!

 

ÚJABB AIRBUS CSAPÓDOTT AZ ÓCEÁNBA    (09.06.30.)

Ezúttal a jemeni légitársaság (Yemenia)  gépe, egy AIRBUS 310-es került viharba és 15 km-re a repülőtértől - a fedélzetén 154 emberrel - a Como-re-szigeteknél az óceánba zuhant. A járaton több-ségében jemeni és francia (68) állampolgár uta-zott. A mentőalakulatok eddig a gép roncsai kö-zött több holttestet és egy túlélőt - 14 éves lányt találtak.

A jemeni állami légitársaságnak ezt gépét egy korábbi vizsgálat eredményeként, mely szerint komoly műszaki és repülésbiztonsági hiányos-ságokat találtak - az EU légügyi hatósága kitil-totta az Unió légteréből

Akik korábban utaztak már a lezuhant gépen, azok repülő koporsónak, ócska gépnek és sze-metesláda repülőnek nevezték. Állítólag megtör-tént, hogy állva kellett rajta 4 órát repülniük

OEP és a VÁRÓLISTA

Azt már igen régen tudjuk, hogy igen komoly anomáliák vannak a magyar egészségügy finan-szírozásával és ezen keresztül pedig a beteg-ellátással.

Aztán időnként felreppenek olyan hírek (álhírek?), hogy az OEP nyereséget könyvelhe-tett el. Na, ez igen érdekes, mert úgy hittük, hogy a beteg- és társadalombiztosítás nem tar-tozik a nyereségorientált üzleti szektorhoz, ám lehet, hogy idővel a helyzet megváltozott. Ha így van, illett volni szólni...

Azt viszont egyetlen szakpolitikus és szak-ember sem gondolhatja komolyan, hogy a je-lenlegi helyzetért azok tehetők felelőssé, akik adottságaikból, munkakörülményeikből, társadal-mi helyzetükből vagy korukból adódóan vala-milyen egészségkárosodásban, betegségben szenvednek. Éppen elég baj ez nekik, amelyet csak tetézhet a egy kórházról-kórházra szá-guldozó mentőautó vagy repkedő mentőheli-kopter. A kórházi állapotokról ne is ejtsünk most szót.

Az, hogy egy olyan szakorvosi vizsgálatra 32 napot kell várni, amelyet ütleti alapon bármely szaküzletben 15 perc alatt elvégeznek (orvosok), na, már azért burleszkbe illő. Miközben min-denki tudja, hogy bizonyos vállalkozásoknak és a lobbistáiknak a hazai egészségügy egy valódi aranybánya. Nem mennénk bele a részletekbe, mert a jelenség a fontos. Miért is van az országnak olyan "jó" helyezése a nemzetközi korrupviós listán? Kiért is van az OEP?   Folytatjuk...

 

Országház - kordonnal

Itt olvasható a cikk! KliKK!

Nem kekeckedni akarunk, mert tudjuk, viharos idóket (politikai viharos) időket élünk. Van egy gyönyörű és híres épületünk, amelynek halandó, legyen akár hazai utazó vagy messze földről érkezett látogató nem mehet a közelébe. Szerencsére szervezett módon belülről megcso-dálhatja építészeti büszkeségünket.

Valamikor ez nem így volt. Szinte észre sem le-hetett venni a kormányőrség őrszemeit és mindenféle akadályok nélkül körbejárható volt az épület. Sajnos az idők változnak, de reményked-hetünk, hogy majd úgy generáció máshogy látja majd a világot, mint a jelenlegi.

Mert tudjuk... A remény...    CIKK-KLIKK!

 

Nyári hétvége a Lehel-piacon

Gazdasági válság ide-oda, enni azért csak kell. Így nem is csoda, hogy a város egyik érdekes építészeti kialakítású piacán általában elég nagy a nyüzsgés. Hosszabb körsétánk tapasztalata,

az volt, hogy némi kitartással és kellő odafigye-léssel a nem túl olcsónak számító piacon is ki lehet fogni remek vásárlási lehetőségeket. Érde-mes tehát alaposabban körbejárni az alábbi ké-pen kissé futurisztikusnak tűnő piacot.

Elkészült a Lánchíd felújítása

Júliustól ismét használható a felújított Lánchíd, ahol gyalogosok és kerékpárosok is közleked-hetnek. Ez egy örömteli helyzet.

Tovább tart és jóval drá-gább lesz a Mátyás-templom felújítása

Hosszabb ideje tart már értékes műemlékünk teljes felújítása. Igaz talán túl sokat váratott ma-gára, de ennek valószínű, hogy anyagi okai is lehettek.

Ilyen esetekben nagy a valószínűsége, hogy az előzetesen feltárt és feltételezett hibákon túl, menet közben további renoválnivaló is előbukkan. Ilyenkor nyilván nem érdemes felelősök után ku-tatni, hiszen senki sem lát a falak, szerkezeti e-lemek mögé.

Az is tény ez a helyzet növeli a felújítás időtar-tamát, na és persze jelentősen emelkednek majd a költségek is. Úgy értesültünk, hogy meg-lesz a hiányzó pluszpénz, így váratlan problémák ellenére továbbra is zökkenők nélkül folytatódnak a munkálatok. Mi pedig igyekszünk türelemmel viselni. Ugye?

 

BKV - 3,3 milliárdos  végkielégítés?

Egy iszonyú adóságot görgető, rosszul szerve-zett, lerobbanó járművekkel üzemelő közüzemi (fővárosi) cégnél érdemes lehet dolgozni. Talán a güriző alkalmazottak is csak így gondolhatják. Mert ha nem, akkor a humánfőnök kivágja őket? És akkor majd ő vezetheti a buszt, a villamost, meg a metrót...

Itt olvasható a cikk! KliKK!

A világ más tájain fiatal, de megunt alligátorokat engednek szabadon a városi csatornahálózatba, mert - úgymond - mégis jobb ez a megoldás, mintha agyonütnék. Aztán a jószág szépen fel-cseperedik és a számára legkönnyebb préda, az ember ellen fordul. Na, nem azért, mert harag-szik, nem. Azért, mert éhes.

Nálunk azért még az emberre nem ilyen ve-szélyes a helyzet, ám a dísz-víziállatainkra már igen. Pedig néha valóban a jó szándék okozza a vesztüket.

Cikkünkből kiderül, hogy milyen veszélyek lesel-kednek az egykor kedvelt és óvott, aztán valami okból feleslegessé váló kisállatinkra.

CIKK - KLIKK!

Augusztusban részlegesen ismét felújítják a 4-es és 6-os villamos pályáját

A nemrégiben teljesen újjáépített majd a Com-binók fogadására megint átalakított villamospálya azon szakaszait javítják augusztusban, ahol az erős keresztirányú autóforgalom jelentős károkat okozott.

Bár bizonyára sok fővárosinak és idelátogató turistának okoz majd némi bosszúságot, hogy változó szakaszokon pótló buszokra kell átszáll-niuk, de szerintünk megéri, hogy a kozlekedési cég most nem várja meg, hogy teljesen tönkre-menjenek a sínek és viszonylag rövid idő alatt megelőző javításokat végez. Talán lehet így is...

 

Jackson halála - bizonytalanság...

Vezető hír volt a világmédiában. Aki jól figyelt, az sok különös dolgot tapasztalhatott. Nagyon sok rajongója volt és nagyon sokan nem kedvel-ték. Ez így szokott lenni azokkal, akik valamit valóban le tudnak tenni az asztalra. Én sem tar-toztam a feltétlen rajongói közé, de az tény, hogy ez az ember tudott valamit, amit senki más. A művészi teljesítménye, kitartása min-denképpen példaként szolgálhat. Én sem kap-csoltam ki a rádiót, ha őt hallottam, ez tény. De a igazi biznisz még csak most indul. És ez a szomorú... Meg a történetének a vége!

Azt hiszem emlékezni fogunk rá...

Terézváros - kocsma-stop (mégsem?)

Megértjük a Terézváros lakóközösségét, hiszen a kerület bizonyos helyein a nyári turistasze-zonban igen hangos az éjszakai élet. Azt a ven-déglátósoknak is tudomásul kellene venniük, hogy a polgárok éjszaka pihenni szeretnének, hi-szen a többségük reggel munkába indul.

Azért azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a vendéglátás egy komoly iparűzési adófi-zető és foglalkoztatási terület. Talán mégis érde-mesebb lenne inkább olyan kompromisszumokra törekedni, amelyek minden érdekelt fél részéről engedményeket és szigorú elvárásokat tartal-maznak. Az is lehetséges, hogy az adott ven-déglátóhelyek biztonsági (csendesítő) embert al-kalmaznának, a teraszaikat 11-kor bezárnák, de a kerületi polgárőrség és a rendőrség megállít-hatná a fékevesztett hangoskodást. A rendőrség-nek pedig egyébként is feladata lenne az éjsza-kai csendrendelet betartatása, de ilyen esetről eddig még nem nagyon hallottunk.

Lehet, hogy túl optimista elképzeléseink vannak a helyzet esetleges megoldásával kapcsolatban, de az biztos, hogy önmagában a tiltás sosem jön be. Ha marad ez a kissé hibbant szabály, akkor a szomszédos kerületek nyernek. Köszi!

www.azx.hu    AZX MEDIA - WEBMAGAZIN - BUDAPEST         Partnerkapcsolati lehetőségek  - magánszemélyeknek és cégeknek            Hirdetési ajánlat           Üzenetküldés - azx.hu

AZX WEBMAGAZIN - ARCHÍVUM - 2009

AZX WEBMAGAZIN  - 001. KliKK!

KULTÚRA - DIVAT - SZÉPSÉG - ÉLETMÓD - SZERELEM - SZEX - BULI - UTAZÁS - KONYHA - NOVELLA

www.azx.hu

Úgy tűnik, hogy nem jöttek be igazán be azok a korai e-lőrejelzések, melyek szerint az Internet durva elterjedé-sével jelentősen csökkenhet az olvasási kedv.

Ez talán valós lehet a nyom-tatott kiadványok esetében, de nem feltétlenül igaz az Internet látogatóinak a köré-ben. Nálunk érdekes és más-hol nem megtalálható műve-ket olvashatsz, aztán vagy tetszik vagy nem. KLIKK-IDE!

RÓMAI VAKÁCIÓ

Római vakáció - érdekes cikk - olvasd el! KliKK!

Party - Budapest 2009

Party - Drog - Budapest! Olvasd el KliKK!

Görögország a top 5-ben!

Görögország a TOP 5-ben! Olvasd el KliKK!

 

 Érdeklődéssel várunk hazai ismert vagy sikeres embereket, akik úgy gondolják, hogy lenne mit elmondaniuk, cáfolniuk, rendbe tenniük, de talán mégsem a megszokott bulvármédiát tartanák erre a legmegfelelőbb, lehetséges fórumnak.

Magazinunk elzárkózik attól, hogy a Magyarországon ismertségnek örvendő emberek magánéletét firtassa és esetleg lesifotósokkal üldöztesse. Ez nem a mi stílusunk, mert egyrészt igen gusztustalan megoldás len-ne, másrészt pedig a médiában "celebnek" kikiáltott személyekről az emberek többségének fogalma nincs, hogy valójában kicsoda.

Mindettől függetlenül szívesen várunk minden olyan hazai közszereplőt, akinek az esetleges sikereit, ered-ményeit a másik média - botrányszag híján - elhallgatja, vagy akinek nem adódik lehetősége, hogy a róla a sajtóban megjelent "kétes" hírekről más véleményt is közreadjon, cáfolhasson.          KLIKK - IDE!

 
Kezdő fotómodellek könnyű első lépése a siker felé! Saját fotóval vagy fotózással! KliKK - Most! Kezdő és haladó aktmodelleknek díjtalan fotózási és bemutatkozási lehetőség! KliKK - Most! CD-n azonnal elvihető ksműtermi gyorsfotó-sorozat. Gyerek, felnőtt, tárgy. Üzeletek, műhelyek helyszíni gyorsfotózása - Bp. Független Statiszta Bázis. Fényképes bemutató oldal, közvetlen megbízói eléréssel, fotózással is! KliKK - IDE Hostess - host, társasági kísérő, babysitter, tolmács és fordító. Fényképes bemutattó oldal. Fotózással is! KliKK - IDE!
 

Várjuk azokat a budapesti lakhellyel (is) rendelkező, legalább átlagosan ará-nyos testalkatú lányokat, akiktől nem áll messze a filmezés gondolata, főkép-pen, ha pasimentes lány-filmről esne szó.

Természetesen csak a-zoknak a lányoknak az ér-deklődést várjuk, akiknek egyáltalán nem okoz gon-dot, ha egy érdekes törté-netű filmsorozatban  - a-mely már több forgalmazó és fizetős  letöltő oldal fi-

gyelmét is felkeltette - törté-nő szerepléssel és valóban sikeres együttműködéssel - bevételarányosan - könnye-dén többet kereshet, mint ami a jelenlegi álmaiban e-lőfordulhat. Siker esetén, itt most valóban eszméletlen összegről beszélünk, lega-lábbis a kiválasztásra ke-rülő öt főszereplő leányt é-rintően. Korhatár 18-28 év.

További információért és előzetes jelentkezési űrlapért, KliKK ide - most, ha nem akarsz lemaradni a nagy húsosfazékról.

 

 

FOTÓZÁS

PORTFOLIÓ - JÓ ÁRON

MODELLFOTÓ

FOTÓ-WORKSHOP

 MEGYEI FOTÓSOK

GYEREKMODELL

FOTÓMODELL

AKTMODELL

HOSTESS

STATISZTA

TOLMÁCS

 

Átalakítás alatt, hamaropsan nyitunk!

 
Gyerek-fotómodellek bemutatása, hirdetéshez reklámfilmhez, katalógushoz és bemutatókhoz! Saját fotóval vagy fotózással! KliKKt! Használt fotó- és videotechnika eladáa, és bizomány átvétele értékesítésre. KliKK! Hosszabb távú fizetett apró (fényképekkel is)! KliKK! Eladó és kiadó bp.-i ingatlanok közvetítése. Előzetes költségek nélküli felvétel fotózással, hirdetéssel. KliKK! Díjmentesen olvasható érdekes és izgalmas történetek. KliKK ide!
gal
Hamarosan itt is nyitunk...