ELADÓ BAKELITHANGLEMEZEK! Digitalizálás! KliKK!
Hamarosan...

Személyszállító kisbusszal rendelkező bp.-i hölgyet, urat vagy CÉGET keresünk! 

Keresünk kultúrált, de jó kedélyű bp.-i fiatal höl-gyet vagy urat illetve kisbuszos személyszállítás-sal is foglakozó bp.-i céget, aki szabadon hasz-nálható személyszállító kisbusszal rendelkezik és akinek nem okoz gondot, hogy modelllányok fotó-zásában vállalna közreműködést, Bp.-en és annak kb. 50 km-es körzetében. Fizetős és barter meg-oldásról is megegyezhetünk. Jelentkezési jelige: "kisbusz": Cégeknek óriási reklámlehetőség!

E-MAIL - KliKK - IDE!

Hamarosan nyitunk a modelloldalainkon is!
FOTOMARK - Használt digitális fotó- és videotechnika. KliKK!
További információ - KliKK!
FIGYELEM! Az azx.hu oldalon megjelenő fotók minden esetben szerzői és személyiségi jogvédelem alá tartoznak. Bármilyen célú és formájú másodlagos felhasználásuk engedélyhez kötött!
www.azx.hu    AZX MEDIA - WEBMAGAZIN - BUDAPEST          Partnerkapcsolati lehetőségek  - magánszemélyeknek és cégeknek             Hirdetési lehetőség             Üzenetküldés - azx.hu
BIOETANOL
Bioetanol - üzemanyag árak, töltőállomások országszerte
bioetanol.hu
SILCIUM-NET
Megbízható bérelt-vonalas Internet-megoldások elérhető áron.
silicium-net.hu
VANABI
Vanabi mobiltrend - Csengőhangok, JAVA játékok, háttérképek, témák, videók.
vanabi.com
Euwebhost
Fantasztikus domain nevek eladók elérhető árakon.
euwebhost.eu
 

www.azx.hu - FOTÓ- és AKTFOTÓMODELL MELLÉKLET + WERKOLDAL

www.azx.hu

Tippek - kezdő fotómodelleknek!

Szeretnénk néhány hasznos tip-pet, tanácsot adni azoknak a lá-nyoknak, akik érthetően valódi késztetést éreznek arra, hogy az első lépéseket  megtegyék a mo-dellszakma könnyűnek és csillo-gónak tűnő világa felé.

Akad sok buktató és igen gyako-riak az átverési kísérletek. Rova-tunkban az alapinformációkon kí-vül, a lányok tapasztalatiból is o-kulhatsz.               KLIKK IDE!

Kezdő fiúmodelleknek fotóportfolió a gyönyörű Sibyllától!

Kezdő fiúmodelleknek fotóportfo-lió készítés bemutatási és adott esetben munkalehetőséggel. Információ itt!

Információ - kezdő modellfiúknak - KliKK! 
Köszöntünk minden kedves Látoga-tót a FOTÓMODELL mellékletünkben!

Ezen a helyen az azx.hu magazin fotó-modell és aktmodell mellékletének a min-denkori előzetesét láthatod majd. Szép és izgalmas lányokat - akik fotózásra fel-kérhetők -, érdekes, izgató és humoros vagy muris werkfotókat találhatsz majd a megfelelő oldalainkon. Szédülten bolond-os, de hangulatos modell-lánytársulatunk alapcsapata kialakulóban van, de mindig jöhetnek újabb lányok a kezdődő vidám őrülethez. Nagyon sok szeretettel várunk minden érdeklődőt és kedves látogatót.

Hamarosan nyitunk!
Hamarosan nyitunk! Hamarosan nyitunk!

Igen hosszú időt vett igénybe a szerve-zés, mert egy valóban érdekes, de az el-fogadhatóan bulvárszexis stílushoz igen körülményes volt azokat a lányokat meg-találni, akik megértették és így el is fo-gadták az elképzeléseinket.

A mai világban mindenki jogosan lehet bizalmatlan. Nálunk azonban más a hely-zet és azok a lányok, akik eddig vették a bátorságot és csatlakoztak a társulatunk-hoz, még nem csalódtak, mert tudják, hogy a közös érdek köt össze bennün-ket. Na, meg az is, hogy lehet egy privát fotósod is.

Azért ez sem semmi...       JELENTKEZZ!

Hamarosan nyitunk! Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!    Hamarosan nyitunk!

FOTÓMODELL - AKTMODELL

Modell- és aktmodell fotózást vállaló lánytársulatunkba Te is belép-hetsz! Nagy esélyt kaphatsz, ezért nagyon megéri, hiszen itt min-den valóban díjtalan, és a hangulat is inkább lazán haveri... >>>

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan jönnek az érdekes és izgalmas képes információk! KliKK!

KÖZÉLET - HÍREK - INFORMÁCIÓ - ESEMÉNY - TUDÓSÍTÁS - RIPORT - ÉRDEKESSÉG

www.azx.hu

EP-VÁLASZTÁS, VÉGEREDMÉNY: Fidesz 56% - 14; MSZP 17% - 4; JOBBIK 15% - 3; MDF 5% - 1

Ingatlanadó - rémhírek és egyebek

Hát, most aztán valaki nagyon bekavart! Elterjedőben a hír, hogy a kormány mégis alsó korlát nélkül, minden ingatlanra adót fog kivetni. Az itt a nagy kérdés, hogy ezt a verziót ki és milyen meglapozott-sággal dobta be a köztudatba. Persze, tudjuk, hogy melyik párt híreszteléséről van szó, de ez ön-magában igen kevés. Nem találtunk a bejelentés megalapozottságát igazolható információkat. Tudjuk, valójában ez sem jelent semmit, hiszen a jelenlegi válságkezelő kormány is csak ötletelget. Azért ez a megoldás nem valószínű, hogy bármilyen módon is növelhetné a népszerűségét. Sőt, ennek pont az ellenkezője lesz az igaz, dacára annak, hogy a legnagyobb ellenzéki párttól a hatalom mielőbbi átvételi szándékán kívül, semmilyen világos és közérthető programot nem ismerhettünk meg. Tisztább lenne a helyzet, ha kormány végre értelmesen kommunikálna a társadalommal, mert így talán még valamit akár vissza is szerezhet a tisztességéből.

Adózás előtt az üdülési csekk és ételutalvány - ez nagy gáz

Valamikor, évekkel ezelőtt kitalálta valaki, hogy a pangó belföldi turizmust igencsak fel lehetne len-díteni, ha a munkaadók béren kívüli és adó- és járulékmente juttatásként üdülési csekkekkel jutal-mazhatnák az alkalmazottaikat. Nagyszerű ötlet volt, csak úgy, mint a hasonló kondíciókkal működő ét-kezési hozzájárulás. Európa több országa tervezi a rendszer magyar példa és siker alapján történő be-vezetését. Erre itthon a pénzügyi kormányzat azon jojózik, hogy néhány milliárd tévesen elképzelt ál-lami bevétel reményében megadóztatja ezt a jól bevált és sikeres rendszert. Agyrém.

Már csak azért is furcsa az elképzelés, mert akik ma gazdaságilag irányítják az országot, nagyon is tisztában vannak a helyzettel, mert többségük sikeres és gazdag vállalkozó, cégtulajdonos. Abban a pillanatban, amikor adózásra kötelezett lesz a két természetbeni juttatás, a munkáltatók azonnal el-állnak a megvásárlásuktól. És onnantól vége a belföldi turizmusnak - jobb lenne ezt még átgondolni.

 Híradók - amelyek már nagyon bosszantóak

Bekapcsolom televíziót, hogy megtudjam mi is történt itthon meg nagyvilágban. Nem tehetek róla, ilyen vagyok, érdekelnek napjaink eseményei. Sokáig nem is volt ezzel gondom, de mostanában már kezd az agyamra menni, hogy a híradók információnak tetemes része arról szól, hogy nézzem meg a lényeget az Interneten. A híreket azért nézi az ember, mert akkor és ott szeretne tájékozódni. Arról nem is beszélve, hogy Magyarországon a háztartásoknak mindössze 30 százalékában van világhálós kapcsolat. A másik része ennek a kérdések, hogy az kevés olyan ember van, aki az Interneten éppen a különböző híradók tartalmára vadászik. Ez érthető.

Ezen az alapon azt is meg lehetne tenni, hogy a baromi hosszú és ajánlóval is megtetézett műsor-szünetekben egyszerűen csak a hírműsor weboldalára hívná fel az adott csatorna a figyelmet. Bár le-het, hogy ezt most nem volt igen szerencsés felvetni, mert a végén még be is vezetik ezt a nagy ba-romságot.

Kedves és nagyon tanult szerkesztők, azért talán mégis át kellene gondolni ezt a helyzetet...

Beszélgetőshow napi bunyóval, indulatokkal és nyers, brutális erőszakkal

Tudjuk, hogy a TV-társaságoknak el kell adniuk a reklámidőt és ehhez igen nézett programokat kell összehozniuk. Bármi áron? Valóban igaz, hogy a mai világban a nyilvános erőszak, a brutalitás és gyűlölet a legjobb reklámhordozó? Sajnáljuk azokat cégvezetőket, akik ilyen műsorokhoz adják a cégük nevét. Ma már szinte elvárás egy-egy beszélgetős show-műsorban, hogy valamelyik szereplő ön-magából kikelve lepofozza, megrugdossa és szóban megalázza a másik felet.

Az nem lep meg, hogy a TV-társaságok főnökeinek, a műsor szerkesztőinek és TV marketingeseinek ez nagyon tetszik, de az már annál inkább, hogy értelmesnek és józannak gondolt műsorvezetők adják ehhez az egyáltalán nem szimpatikus történéshez a nevüket. 

Egyébként pedig úgy hallom, hogy a reklám-célcsoport már kissé unalmasnak és visszataszítónak tartja ezen produkciókat. A nézettség ettől persze még meglehet, de nem mindegy, hogy ki nézi...

Észak-Korea atombombát robbantott! Miért is?

Kb. 20 Ktonna, 4,5-ös földrengés, B. Obama kiakadt, ez az oroszok-nál sem jött be, de még Kína sem tapsikolt nekik...

A közelmúltban Észak-Korea kísérleti földalatti atomrobbantást hajtott végre, amely a koreai félszigeten 4,5-ös földrengést eredményezett. A bomba a szakértők vélekedése szerint úgy 20 kilotonnás lehetett. Az eseményt a koreai tv büszkén jelentette be, miközben a történet kiverte a biztosítékot az ENSZ-ben, Barack Obama is látványosan és né-miképp vészjóslóan reagált. Ami talán kissé meglepő, de pozitív előjellel, hogy az oroszok és a már-már barátinak tartható Kína sem nézi jó szemmel az atomkalandot. Dél-Koreáról és Japánról pedig már nem is beszélve.

Azért laikusként is elgondolkodtató, hogy létezik a földünkön egy viszonylag kicsi ország, amelyet egy elavult - bár a Rá-kosi-rendszerünket is megszégyenítő - kommunista diktatúra irányít, amely szinte fű alatt felépített egy atomfegyver gyártására alkalmas technológiát. Ráadásul olyan hatótávolságú rakétarendszert hoztak össze - miközben a társadalom nagyobbik része az éhínséggel küzd -, amely már képes elérni akár az USA-t is. Na, azért ez már igen szép, mi?

Nonszensz, hogy a világot fenyegette meg az ország vezetése. Mi a céljuk? Tulajdonképpen, mi a bánatot is akarnak? 

EURÓPA - BUDAPEST - 2009

 

No comment... (Gyámügy?)


A Margit híd - kezdődik a felújítás

Nem valami jó hír a Budapesten autóval közleke-dők számára, hogy hamarosan elkezdődik a már halaszthatatlanná vált hídfelújítás. A Margit hidat teljesen lezárják az autóforgalom elöl, csak a vil-lamosok használhatják majd a több évig tartó munkálatok alatt.

Itt olvasható a cikk! KliKK!

 Úgy gondoljuk, hogy a híd felújításával minden budapesti teljes mértékben egyetért, inkább az ejtheti gondolkodóba a városlakokat, hogy a vá-rosi közlekedés szervezésében jártas szakem-berek miképpen oldják meg az így előálló elég húzósnak tűnő problémát. Persze az is lehet, hogy az illetékesek - rossz szokásuk szerint - ismét inkább az autósok fantáziájára és lelemé-nyességére apellálnak.

Itt olvasható a cikk! KliKK!

Átlagos hétköznap délelőtti forgalom a hídon

CIKK-KliKK!

Adóreform - vagy valami más?

Az utóbbi időben, hetekben valami érdekes törté-nésnek vagyunk a tanúi, és leszünk később majd a végeredmény alanyai is. Mi, átlagemberek sze-retjük azt hinni, remélni, hogy amihez mi nem ér-tünk, az egy tanult szakembernek nem jelent ko-moly kihívást. Ezért keresünk hozzáértőt a csö-pögő vízcsaphoz, az autónk, televíziónk, számító-gépünk hibáinak kijavításához vagy éppen az adó-bevallásunk profi elkészítéséhez.

Egy normális világban joggal gondolhatná a pol-gár, hogy akik egy ország irányítását veszik vagy kapják a kezükbe, tudják, hogy mire vállalkoztak és nem tekintik vidám homokozói gyerekcsapat-nak magukat.

A jelenlegi helyzet azonban valóban igen elkese-rítő, hiszen itt van most egy csontig eladósodott ország, amely társadalmának szinte minden ré-tege és a gazdasága is - amely ezáltal lassan nem versenyképtelen, hanem inkább még a ver-senyre nevezésre is képtelenné tevő - elvonási válságban szenved.

Egy dolog viszont igen biztos: a kialakult hely-zetért nem állítható bűnbaknak a társadalom és húsz évvel a rendszerváltás után végre igen fon-tos és emberi megoldás lehetne, ha mostantól országunk mindenkori gazdasági helyzetét nem a politikai pártok hatalomvágya határozná meg.

CIKK-KliKK!

BKV-kommandó

No comment...

Azért erre BKV-mizériára hamarosan visszaté-rünk, mert ami a budapesti tömegközlekedést jellemzi, hát az nagyon visszafogottan fogalmaz-va is botrányosnak értékelhető. Most inkább nem hozzuk szóba a cég vezetőinek a fizetését és prémiumát... A budapestiek nem nagyon értik, hogy miért nem lehet végre a céget és a bor-zalmasan rossz tarifarendszert végre normális helyzetbe hozni. Visszatérünk még a BKV és a fővá-ros tömegközlekedési elképzeléseire.

Akadályok nélkül!

Úgy tudjuk, hogy létezik egy törvény, amely a-lapján kötelező a közintézményekre és a köz-szolgáltatókra - kereskedőkre -, hogy a polgárok és az ügyfelek számára a személyes elérhe-tőségüket akadály-mentesítsék. Nem tudjuk, hogy általában most éppen hogy áll ez a helyzet, de egy igen jó példát örömmel mutatunk be:

 A Posta Dob utcai fiókjában rámpa és automata kapu segíti a mozgáskorlátozottak bejutását.


Ha rád jönne a szükség Buda-pesten? Akkor elég nagy bajban lennél...

Világváros - kissé fellengzősen így nevezzük  a fővárosunkat -, ahol a szerencsétlen belföldi, na és a külföldi turista igazán kellemetlen helyzetbe kerülhet, ha éppen rájön a "szükség". Nyilvános utcai illemhelyet ugyan találhat, jobbára ilyet:

Európai Parlamenti választá-sok: megint egy általánosan elhibázott kampány, ki tudja mennyi, de a mi pénzünkből...

A remény hal meg utoljára - tartja a bölcs mondás. Ez az ország már igen sokat reménykedett a fennállása óta, de nagyon úgy néz ki, hogy a reményeinket eddig a vezetőinknek sikerült - ha nem is halottá - ájulttá tenni. Pedig mi általában megbíztunk bennük - miért is? Mert ilyenek vagyunk... Sokan úgy gondoltuk, hogy a húsz évvel ezelőtti rendszerváltás elsöpörhet minden rosszat, és végre szabadon, emelt fejjel léphetünk egy tisztább útra.

Valahogy mégis mégis mi ittuk meg a levét. M, akik nem voltak közel a húsosfazékhoz (privatizáció), mi, akik nem lettünk jól fizetett politikusok, mi, akik így nem kerülhettek be zsírosan jövedelmező állami cégek felügyelő-bi-zottságaiba és mi, akiknek nem juthatott a mi adónkból fizetett nagy állami beruházásainak - állítólagos - korrup-ciós magánbevételeiből. Nem árt észben tartani: ez bizony pártfüggetlen kérdés. És a hülyeség folytatódik. Az EU polgáraiként szavazni fogunk, de fogalmunk sincs, hogy melyik párt mit kíván tenni országunkért az Európai Parlamentben. Folytatódik a húsz éve elkezdett árokásás. Nem kéne ezt végre komolyabban átgondolni?

Peking, az olimpia után

 Itt olvasható a cikk! KliKK!

Tudósítónk Pekingben járt közvetlenül a sikere-sen és igen nagyvonalúan megrendezett olimpiai játékok után. Mivel az versenyek előtt is volt al-kalma több napot eltölteni a kínai fővárosban, így saját tapasztalatait osztja meg egy rövid cikkben az érdeklődőkkel.

CIKK - KliKK!

Gyűjtsünk szelektíven! Na, de így?

Hosszú ideje már, hogy küzdenek a természe-tvédők és a jobb érzésű polgárok és már az ön-kormányzatok is, hogy minél több hulladékot hasznosítsunk újra. Cégek jöttek létre kifejezet-ten erre a célra - önerőből, állami segítséggel vagy sikeres uniós pályázatoknak köszönhető-en. Bár lassan-lassan, de már kezdi meghozni az eredményt a propaganda. Nem itthon len-nénk, ha nem akadna be egy kis baki.

 Itt olvasható a cikk! KliKK!

CIKK-KliKK!

Soros György üzletember: a vi-lág túljutott a gazdasági és pénz-ügyi válság nehezén! 

Az biztos, hogy hihetünk Sorosnak, hiszen azt sem szabadna elfelejteni, hogy ő volt az, aki már évekkel korábban jelezte, hogy baj van a gazda-ság és pénzvilág működésével és szabályozásá-val. Talán négy-öt éve lehetett, amikor kijelentet-te, hogy nem az a kérdés, lesz-e világválság, ha-nem az, hogy mikor tör ki és mennyi embert és céget fog kétségbeejtő helyzetbe rántani. Majd-hogynem kiröhögték, pedig ha ő előrelátta ezt a helyzetet, akkor igen valószínű, hogy a világ fele-lős vezetőinek is kellett, hogy legyen némi sejté-sük arról, hogy előbb-utóbb nagy itt baj lehet.

Hamarosan közlünk egy átfogóbb írást a válság-gal kapcsolatban, annak hazai hatásaival és ke-zelési hiányosságaival kapcsolatban - leginkább az átlagpolgár szemszögéből. Mert bennünket meg lehet etetni, hiszen "kevesek" vagyunk ah-hoz, hogy átláthassuk a helyzetet.

 Itt olvasható a cikk! KliKK!

Budapest, a grafiti fővá-rosa...

Ennek a kétes címnek persze nem túl sokan örülnek, azok pedig, akiknek a házát megfestik, hát azok pedig kifejezetten haragudnak a "művé-szekre".

Informátorunk egy véletlenül meghallott beszél-getésből egy igen érdekes feltételezést állított fel, amelynek sem a valódiságáról, sem annak az ellenkezőjéről nem sikerült meggyőződnünk.

CIKK - KliKK!

Helikopteres bravúr a vá-ros felett

 Itt olvasható a cikk! KliKK!

Bár az eset 2008-ban történt Budapesten, de azért még érdemes megemlékezni róla, különös-képpen mert valóban nagy teljesítmény és szép  látvány volt, csak az időponttal volt egy kis baj...

CIKK-KliKK!

Politikai plakátháború - szép nagy bakikkal...

Nyakunkon az EP választás, amely - a közvé-lemény-kutatások szerint - nem látszik komoly és mindent elsöprő voksolási hisztériát kiváltani honfitársainkban. Hát csoda?...

Az viszont tény, hogy a pártoknak megint volt rengeteg pénzük, hogy plakátokkal rakassák tele az országot. Ők nyilván így támogatják a hazai vállalkozásokat... Nemes gesztus. Azért azt is érdemes lenne megnézniük, hogy mi is van az óriásplakátjaikon.                           CIKK-KliKK!

Itt olvasható a cikk! KliKK!

Aluljárótisztogatás?

Úgy hallottuk, a fővárosi vezetés elhatározta ma-gát: rendet tesz az aluljárókban. Nyilván nem az összes létezőben, hanem frekventált helyeken lévőkben. Ezekben nagy az átmenő forgalom és igen sok külföldi is megfordul.

Lesznek kamerák, közterület-felügyelők és rend-őrök. Ez a megoldás nagy valószínűséggel javí-tani fog a jelenlegi helyzeten, de az általános a-lap problémát nem oldja meg, csak áthelyezi va-lahova, egy másik területre. Erről is írunk néhány gondolatot a cikkben.

 Itt olvasható a cikk! KliKK!

A Blaha Lujza téren éppen minden rendben volt

CIKK-KliKK!

A tengerek legifjabb fotósa - interjú

Riporterünk interjút készített Holló Róberttel, aki hatalmas luxus óceánjárókon járva a nagyvilágot, hivatásos fotósként örökíti meg a gazdag utasok hajózási élményeit, mégpedig igen szemtelenül fiatalon.

A kívülállók persze gondolhatják, hogy milyen mázlista ez a srác, mert fizetésért világot lát - és ez részben igaz is -, de azért mégsem ennyire idilli a valós kép.  

A nap nagyobbik részét a munka teszi ki és el kell viselni a tehetős utasok rigolyáit, de a sok-nemzetiségű személyzettel sem árt, ha az em-ber jóban van.

További érdekes információk olvashatók a riport-ban.                                          CIKK-KliKK! 

Itt olvasható a cikk! KliKK!

Ország-vezetés ötletparádéval?

Elgondolkodtató, hogy így működhet egy ország "felelős" irányítása. A köztudatba bedobált ötletek, nagy ívű tervek, hangzatos elképzelések és nyilvánvalóan megvalósíthatatlan - vagy inkább béna - kitalációk. Ezek elvetélését vagy visszavo-nását aztán még tetézik a teljesen ostoba, a pol-gárokat gyengeelméjűnek tekintő magyarázatok. Fontos megjegyezni, hogy nem kizárólag a je-lenlegi kormányról beszélünk, mert minden eddi-gire ez volt a jellemző. Mikor lesz ennek az ál-datlan állapotnak vége? Mert sokan úgy gondol-juk, hogy már nagyon itt lenne az ideje.

www.azx.hu    AZX MEDIA - WEBMAGAZIN - BUDAPEST         Partnerkapcsolati lehetőségek  - magánszemélyeknek és cégeknek            Hirdetési ajánlat           Üzenetküldés - azx.hu
 2009 június 1-től törvény tiltja a kéretlen e-mail-es és telefonos reklámokat, üzeneteket!!!

KULTÚRA - DIVAT - SZÉPSÉG - ÉLETMÓD - SZERELEM - SZEX - BULI - UTAZÁS - KONYHA - NOVELLA

www.azx.hu

Úgy tűnik, hogy nem jöttek be igazán be azok a korai e-lőrejelzések, melyek szerint az Internet durva elterjedé-sével jelentősen csökkenhet az olvasási kedv.

Ez talán valós lehet a nyom-tatott kiadványok esetében, de nem feltétlenül igaz az Internet látogatóinak a köré-ben. Nálunk érdekes és más-hol nem megtalálható műve-ket olvashatsz, aztán vagy tetszik vagy nem. KLIKK-IDE!

Nyaralás a festői Horvát-országban

Sibylla Horvátországban pihent 2008-ban, és most örömmel, de röviden meg-osztja veled az élményeit.    CIKK-KliKK!

 

 Itt olvasható a cikk! KliKK!

Szabadka varázsa

 Itt olvasható a cikk! KliKK!

Kedvenc fotósunk szívesen jár vissza ebbe a hangulatos és vendégszerető városkába - hiszen a szülőhelye.

Most Ismerkedj meg te is ezzel a hellyel és ha lesz lehetősséged, akkor keresd fel.  Hidd el megéri! CIKK-KLIKK!

Tánctábor

Egyre több fiatal keresi a lehetőséget, hogy a nyári időszakban értelmesen és hasznosan tölthesse el a szabadidejét. Hamarosan nyílnak majd a különféle tá-borok, melyek közül most egyet mutat be tudósítónk, aki vette a fáradtságot és az egészet végig küzdötte.  CIKK-KliKK!

 Itt olvasható a cikk! KliKK!

Jézus Krisztus a Vajdaságban

 Itt olvasható a cikk! KliKK!

Egy minden várakozáson felüli előadása a világhírű zenés darabnak. Egyszerű, de remek, jól eltalált díszletek, kitűnő e-lőadók és egyszerűen tökéletes rende-zés. Ebből is kiderül, hogy alacsony költ-ségvetésből is lehet valami nagyon jót alkotni, csak akarni kell... CIKK-KliKK!

Amszterdam, a különös város

Itt olvasható a cikk! KliKK!

Tudósítónk tavasszal Amszterdamban töltött hosszabb időt. Írásában szó esik a buszos kiutazás élményeiről is, de az utazni vágyó sok érdekességet is meg-tudhat a holland kikötőváros híres, illetve kevésbé híres nevezetességeiről.

Amszterdam már a gyarmati időkben jelentős szerepet töltött be mind a hol-land, mind pedig az európai tengeri ke-reskedelemben.

És ez a helyzet azóta sem változott...

CIKK-KliKK!

A germán ékkő: Sylt!

Érdekes - hosszabb - kirándu-lást tett tudósítónk Németország-nak egy igen különös részén, a-melyre a helyiek méltán igen büszkék. Megjegyezzük, hogy kellő gondossággal és a közis-mert német precizitással gondoz-zák és vigyáznak rá. Az itt lakók pedig szívesen hangoztatják, hogy ők bizony nem németek, hanem "syltiek". Érdekes...

CIKK-KliKK!

Itt olvasható a cikk! KliKK!

 

 Érdeklődéssel várunk hazai ismert vagy sikeres embereket, akik úgy gondolják, hogy lenne mit elmondaniuk, cáfolniuk, rendbe tenniük, de talán mégsem a megszokott bulvármédiát tartanák erre a legmegfelelőbb, lehetséges fórumnak.

Magazinunk elzárkózik attól, hogy a Magyarországon ismertségnek örvendő emberek magánéletét firtassa és esetleg lesifotósokkal üldöztesse. Ez nem a mi stílusunk, mert egyrészt igen gusztustalan megoldás len-ne, másrészt pedig a médiában "celebnek" kikiáltott személyekről az emberek többségének fogalma nincs, hogy valójában kicsoda.

Mindettől függetlenül szívesen várunk minden olyan hazai közszereplőt, akinek az esetleges sikereit, ered-ményeit a másik média - botrányszag híján - elhallgatja, vagy akinek nem adódik lehetősége, hogy a róla a sajtóban megjelent "kétes" hírekről más véleményt is közreadjon, cáfolhasson.          KLIKK - IDE!

 

 Eltűntek! Airbus 330!

 

A hozzátartozókat - akik egy része még csodá-ban reménykedik - szakemberek segítik a tragé-dia feldolgozásában.

   

Reménykedjünk!

GYED, GYES, MUNKANÉLKÜLISÉG és KÖZBESZERZÉSI KORRUPCIÓ

Érdekes a kormány indoka, amely okán csökkenti a GYES és a GYED folyósítási határidejét és befagyasztja az összegét. A kisgyermekes nők mielőbb térjenek vissza dolgozni. Na, ez egy bazi jó ötlet egy az országunkat különösen nyomasztó világgazdasági válság idején, amikor a mun-kanélküliségi ráta hamarosan elérheti a 10%-ot. Cégek mennek csődbe, zárnak be, küldenek el mun-kavállalókat szinte naponta és tömegesen. Nyilván, mostanában - a kormány idióta téveszméi szerint - a legkapósabb munkaerő a kisgyermekes anyuka, meg a felemelt nyugdíjkorhatáros 63 éves em-berke lehet. Ez a jövőkép egyszerűen hihetetlen, miközben az állami beruházások, a közbeszerzé-sek - és bizonyos önkormányzati működés - bűzlenek a korrupció szagától. Nem beszélve a Tisztelt Ház képviselői kiváltságairól. Talán már elkezdhetnénk unni ezt a szívatást.

Nagyon jó közgazdászaink vannak, viszont annál rosszabb politikusaink - párt-függetlenül. Szegény Bajnai nagyon rácseszett, amikor elvállalta a válságkezelési kormányzást, mert ahogy a pártja diktálja - dacára az aláírásgyűjtésének -, nem lehet eredményes és sikeres, mert összevontan nézve, a  politikai elitnek nem az az érdeke, hogy ebben az országban minden rendben legyen. (Csak a pénz!)

Akkor ugyanis igen nehéz lenne Európa legdrágább autópályáit, hídjait és repülőgépeit beszerezni, de akkor a képviselőinknek is tisztáznia kellene a költségeiket és az pl., hogy az érdekelt bp.-i önkor-mányzatok sem hagyhatnának 11 milliárdot a parkolócégeknél, amelyből ki tudja, hogy mennyi foly-hat vissza bizonyos magánszámlákra.

De nyilván, hogy most a GYES és a GYED a legnagyobb teher az országon, a többi nem is érdekes.

Hétfőn (09.06.01.) a brazil partoktól úgy 650 km-nyire, az óceán felett eltűnt az Air France Airbus 330-as repülőgépe, fedélzetén 228 utassal, közöt-tük van két magyar kisfiú egy fiatal hölgy és 44 é-ves élettársa.

A nagy erőkkel elkezdett keresés eddig még nem hozott eredményt arra nézve, hogy mi is történhe-tett valójában. A repülési szakértők sem értik a helyzetet, mert bár a körzetben erős vihar volt, de önmagában sem ez, sem pedig egy esetleges vil-lámcsapás nem indokolna ilyen helyzetet.

 
Kezdő fotómodellek könnyű első lépése a siker felé! Saját fotóval vagy fotózással! KliKK - Most! Kezdő és haladó aktmodelleknek díjtalan fotózási és bemutatkozási lehetőség! KliKK - Most! CD-n azonnal elvihető ksműtermi gyorsfotó-sorozat. Gyerek, felnőtt, tárgy. Üzeletek, műhelyek helyszíni gyorsfotózása - Bp. Független Statiszta Bázis. Fényképes bemutató oldal, közvetlen megbízói eléréssel, fotózással is! KliKK - IDE Hostess - host, társasági kísérő, babysitter, tolmács és fordító. Fényképes bemutattó oldal. Fotózással is! KliKK - IDE!
 

ÁTMENETI PIHENŐ UTÁN, HAMAROSAN FOLYTATÓDIK FILMÜNK ELŐKÉSZÍTÉSE.

 

Pesti lányok,

klikk ide!

 

Átalakítás alatt, hamaropsan nyitunk!

ACTORYS

Független

Fotó- és

Filmkészítő

Társulat

Független játékfilm megvaló-sításához - játékos kedvű, derűsen bohém emberekből - budapesti baráti társaságot szervezünk. Add tovább a hírt, nehogy kimaradjon akit érdekel ez az őrült történet!

Átalakítás alatt, hamaropsan nyitunk!

 

FOTÓZÁS

PORTFOLIÓ - JÓ ÁRON

MODELLFOTÓ

FOTÓ-WORKSHOP

 MEGYEI FOTÓSOK

GYEREKMODELL

FOTÓMODELL

AKTMODELL

HOSTESS

STATISZTA

TOLMÁCS

 

Átalakítás alatt, hamaropsan nyitunk!

 
Gyerek-fotómodellek bemutatása, hirdetéshez reklámfilmhez, katalógushoz és bemutatókhoz! Saját fotóval vagy fotózással! KliKKt! Használt fotó- és videotechnika eladáa, és bizomány átvétele értékesítésre. KliKK! Hosszabb távú fizetett apró (fényképekkel is)! KliKK! Eladó és kiadó bp.-i ingatlanok közvetítése. Előzetes költségek nélküli felvétel fotózással, hirdetéssel. KliKK! Díjmentesen olvasható érdekes és izgalmas történetek. KliKK ide!
 
Hamarosan itt is nyitunk...