ELADÓ BAKELITHANGLEMEZEK! Digitalizálás! KliKK!
Hamarosan...
Díjmenetes fotózási, bemutatási és munkareresési lehetőség bp.-is lakhellyel is rendelkező kezdő fotó- és aktfotómodell lányoknak! KliKK!
FOTOMARK - Használt digitális fotó- és videotechnika. KliKK!
További információ - KliKK!

Alkalmankénti klasszikus

 LÁNYMODELL-FOTÓZÁSOKHOZ

keresünk Budapest belterületén érdekes, különleges vagy kreatív berendezésű, működő vagy szünetelő üzlethelyiséget, profilmegkötés nélkül.

A fenntartónak (üzemeltetőnek) is hasznos lehet, mert minden kereskedelmi egységnek jól jöhet némi lánymodelles

INGYEN REKLÁM!

Előzetes kapcsolatfelvétel e-mailben (kérjük, hogy csak felelős döntéshozó jelentkezzen), egyeztetés pedig személyesen.  E-mail - KliKK!

FIGYELEM! Az azx.hu oldalon megjelenő fotók minden esetben szerzői és személyiségi jogvédelem alá tartoznak. Bármilyen célú és formájú másodlagos felhasználásuk engedélyhez kötött!
www.azx.hu    AZX MEDIA - WEBMAGAZIN - BUDAPEST          Partnerkapcsolati lehetőségek  - magánszemélyeknek és cégeknek             Hirdetési lehetőség             Üzenetküldés - azx.hu
 

www.azx.hu - FOTÓ- és AKTFOTÓMODELL MELLÉKLET + WERKOLDAL

www.azx.hu

 Az azx.hu magazin AKTMODELL melléklete. Fotózásra felkérhető lányok! Aktmodellfelvétel! Klikk!

Az azx.hu magazin FOTÓMODELL melléklete. Fotózásra felkérhető lányok. Fotómodell-felvétel! KliKK!

Az azx.hu modellmellékleteinek a werkoldalai. Hamarosan...

AZX FOTÓGALÉRIA - KliKK!

Független fotómodellek bemutatása küldött saját fotókkal és fotóportfolió készítésével is. KliKK!

Kedvező költségű modellfotó-portfolió készítése lányoknak Budapesten. KliKK!

Kedvező költségű modellfotó-portfolió készítése fiúknak Budapesten. KliKK!

Divattippek, egyedi darabok, szexis cuccok! Hamarosan jön...

Köszöntünk minden kedves Látoga-tót a FOTÓMODELL mellékletünkben!

Ezen a helyen az azx.hu magazin fotó-modell és aktmodell mellékletének az előzetesét láthatod majd. Szép és izgal-mas lányokkal - akik fotózásra felkérhe-tők -, érdekes, izgató és humoros vagy muris werkfotókat találhatsz majd a megfelelő oldalainkon. Szédülten bolond-os, de hangulatos modell-lánytársulatunk alapcsapata kialakulóban van, de mindig jöhetnek újabb lányok a kezdődő vidám őrülethez. Nagyon sok szeretettel várunk minden érdeklődőt és kedves látogatót.

Hamarosan nyitunk!
Hamarosan nyitunk! Hamarosan nyitunk!

Igen hosszú időt vett igénybe a szerve-zés, mert egy valóban érdekes, de az el-fogadhatóan bulvárszexis stílushoz igen körülményes volt azokat a lányokat meg-találni, akik megértették és így el is fo-gadták az elképzeléseinket.

A mai világban mindenki jogosan lehet bizalmatlan. Nálunk azonban más a hely-zet és azok a lányok, akik eddig vették a bátorságot és csatlakoztak a társulatunk-hoz, még nem csalódtak, mert tudják, hogy a közös érdek köt össze bennün-ket. Na, meg az is, hogy lehet egy privát fotósod is.

Azért ez sem semmi...       JELENTKEZZ!

Hamarosan nyitunk! Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!    Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!   Hamarosan nyitunk!

Hamarosan nyitunk!

Hamarosan jönnek az érdekes és izgalmas képes információk! KliKK!

AZX NAPLÓ - KÖZÉLET - HÍREK - INFORMÁCIÓ - ESEMÉNY - TUDÓSÍTÁS - RIPORT - ÉRDEKESSÉG

www.azx.hu

KARÁCSONY 2009!

2009 december: Az ország karácsonyfája - Kossuth tér

A nem túl régi hagyományok szerint az erdészek kivágták, a katonák leszállították, a tűzoltók pedig felállították és feldíszítették az ország karácsonyfáját a Kossuth téren. Nagyon mutatós egy példány az már biztos. A tér karácsonyi hangulat váltott. Nagyon sok érdeklődő gyermek látogatott el a fához, ahol volt Mikulás-ház, kicsiny Betlehem-kép, Mikulás-vonat és színpad sok-sok érdekes előadással. Természetesen éhen sem maradhatott senki, hiszen számtalan különböző kajasátor várta a megéhezőket. Ekkor még az időjárás sem volt túlságosan haragos. A válság miatt elmaradt az Országház gyermekfogadása és érthető okokból az ideiglenes jégpálya sem épülhetett fel.

Csak remélhetjük, hogy előbb-utóbb ezen a nehéz gazdasági helyzeten is közösen túltesszük magunkat és minden visszatérhet a jól bevált hagyományokhoz.

Európa legérdekesebb karácsonyi vására a brittek szerint, a Vörösmarty téri

Természetesen idén is megnyitott az ünnepi vásár a Vörösmarty téren. Külföldi vélemények szerint a magyar karácsonyi kereskedelmi rendezvény Európa öt legjobbja között van. Kézművesek, népművészek iparosok, keres-kedők és vendéglátók nagy találkozása ez a közönséggel. Találkoztunk szinte minden földrész utazóival, komplett japán és ausztrál turistacso-porttal, Európa szinte minden nemzete jelen volt, de volt egy amerikai gospel kórus, amely remek rögtönzött bemutatót tartott a tér fenyőfája előtt.

Modell és aktmodell fotóportfolió készítése lányoknak

Bp.-en!

Kedvező ár + megjelenési lehetőség.

Információ itt! Klikk!

További információ itt! KliKK!

Kezdő fiúmodelleknek fotóportfolió jó áron!

Kezdő fiúmodelleknek fotóportfolió készítés bemutatási és adott esetben munkalehetőséggel. Információ itt!

Információ - kezdő modellfiúknak - KliKK!

A BKVbuszok téli kimúlása...

Ő még megy, ki tudja meddig


Bazi nagy havazás a Budapesten, közlekedési káosszal

Hirtelen betört tél nagy hideggel és bazi nagy havazással. Bár a természet most kissé téve-dett, hiszen néhány napot elcsúszott a dolog, így az ünnepre az ország nagyobbik részén szinte tavaszias időre számíthattunk. Van ez így, aki dolgozik vagy alkot, az bizony hibázhat is. Még ha Természetnek hívják, akkor is.

Azért mi jól megszívtuk - igaz, ehhez is volt már időnk hozzászokni -, leesett a hó, betört a hideg és szinte megszűnt a közlekedés. Az aranyva-sárnapnak annyi. Igaz, ezért most sem a kor-mányt, sem az ellenzéket nem lehetne   bűnbaknak kikiáltani. De azokat az autóveze-tőket igen, akik elfelejtették a téligumit, akik ru-tintalanok a téli vezetésben és azokat a kami-onosokat, akik a rutinjuk ellenére sincsenek tisztában a járművük téli viselkedésében és ha-talmas dugókat okoznak az autópályáinkon.

Azért az is elgondolkodtató, hogy az első hó le-esése idején az egyik legforgalmasabb csomó-pontban (Blaha) órákig nem láttunk egyetlen hókotrót sem. Bár a Főkefe felkészült a télre.

 

A "Blaha"

Szokásos bódédömping a Blahán

 

A Blahán ismét megnyílt a karácsonyi bódé-centrum. Találtunk néhány valóban igényes, a-jándéknak tökéletesen megfelelő dolgot is, de összességében, hát esetleg úgy közepesre sike-redett a felhozatal. Talán a havazás és a valóban nagy hideg miatt nem láttunk őrült nagy forgatagot.

Talán majd jövőre, ugyanitt. 

Futkostak a Mikulások...

 

Itt olvasható a cikk! KliKK!

Magyarországot ellepték a Mikulások. Ez valóban nagyon jó és az is, hogy mind a gazdasági helyzet, mind a H1N1 ellenére sok cég csak megszervezte a Mikulás ünnepségét. Ez nagyon fontos dolog, hiszen olyan gesztus, amelyet valójában semmi pénzért nem lenne érdemes kihagyni. Az apró ajándékok ugyan olyan szépet érzéseket kelthetnek a gyerekekben, mint az otthon várt "igazi" Mikulás (Télapó) hozta valódi ajándékok.

Ez viszont igen érdemes minden cégnek szem előtt tartania, szerintünk...

FENYŐVÁSÁR - A HÓBAN SZÉPNEK TŰNNEK...

 

Bokros(-csomag) Lajos lett az MDF miniszterelnök-jelöltje 

A pártkatonának egyáltalán nem nevezhető nemzetközileg elismert közgazdász és egyetemi tanár egyszer már visszarántotta  az országot a szakadék szélétől, bármennyire is tiltakoztunk ellene. A csomagja ugyan nem volt könnyű, de eredményesnek bizonyult. Ha már országoknak is adott használható tanácsokat, akkor éppen ideje lenne - közel húsz év elteltével - nálunk is odafigyelni rá nálunk is politikai hovatartozás nélkül. Bár nálunk különösen érvényes: Nem lehetsz próféta a saját hazádban...

Hó, hideg - MÁV-káosz...

Betett a hirtelen jött hideg és a sok hó a vonaton utazóknak. Bár a meteorológia jelezte, hogy ez lesz, mégis szinte minden érdekeltet meglepe-tésként ért a helyzet. Na, ez érdekes. Nem vi-gasz az állomásokon órákat, esetleg napokat  - olykor fűtetlen helyiségekben - várakozóknak, hogy a MÁV nem tehet semmit, mert befagytak a váltók. Köszönjük. Talán érdemes lenne azon is elgondolkozni, hogy a sokmilliós fizetések, végkielégítések, meg a mérhetetlen kárt okozó sztrájkok közben, talán jobb lenne korszerűen fűthető és vezérelhető váltórendszert kialakítani. Lehet, hogy néhány milliárdba belekerülne, de mi ez ahhoz képest, amennyi kárt évek óta okoz mind személy -, mind a teherszállításban. Az ramaty időjárási viszonyok között a vasút lehetne a legmegbízhatóbb. Mesélték az idősebb isme-rőseim, hogy annak idején, amikor gőzösök jártak, a mozdony elejére hókotrót szereltek - ez a régebbi filmhíradókban is jól látható - és men-tek mint güzü. Akkor valahogy kevesebb váltó-probléma volt. Hát igen, korszerűsödtünk. Bár csodálkozunk a magyar vasúton, mikor Csalagút is beragadt?

Egész Európa bedőlt a hidegtől és a hótol...

MIKULÁSGYÁR - a tavalyit meghaladó adományokkal - a nép sokkal okosabb, mint a vezetői!

Idén ismét üzemelt a Mikulásgyár és a válság ellenére - meglepően - minden eddiginél több adomány érkezett, bár az is igaz, hogy a rászorulók száma is jelentősen növekedett. Az adójogszabályok - számunkra e körben - érthete-tlen negatív változása miatt sokkal kevesebb cé-ges felajánlás érkezett, pedig ez nagyon el-cseszett döntés volt azoktól, akik számla nélkül vesznek fel mások számára elérhetetlenül íratlan magas összegeket.

Jelentősen nőtt viszont a magánadományok mennyisége. Hát ébresztő, képviselőkéink! Nálatok biztos, hogy szép és gazdag a karácsony, ugye? Lehetne esetleg józan ésszel elgondolkozni a miattatok is elesettek ügyein.

Napsütéses, de hideg idő volt, ennek ellenére folyamatosan érkeztek az adományok

A csehek lazítottak a drogtörvényen

Csehországban lazábbra vették a drogtörvénye-ket, mely szerint a fogyasztó nem igazán bün-tethető, de a terjesztő továbbra sem remélhet semmi jót. Azt hiszem ez némi előrelépés le-het, Magyarország - amely Európa legdraszti-kusabb dorgellenes törvényeit alkalmazza, egyáltalán nem érti, nem fogja fel a droghely-zetet a helyzetet. Ez nagyon a nagyon vas-kalapos megoldás igencsak nagyon vissza fog ütni hamarosan. Később folytatjuk...

Esett a forint - nőttek a hitelkamatok

Decemberben ismét gyengült a forint, és ezért azonnal emelkedtek a valuta alapú hitelkamatok, így a törlesztő részletek. Ez megint nehéz hely-zetbe hozza az adósokat, hiszen havonta akár sok ezer forinttal is többet kell majd fizetniük.

H1N1

Az időjárás miatt ugyan lassult a járvány terjedése - bár a hirtelen felmelegedés új hely-zetet teremthet -, eddig már 55 halálos áldozata va az új influenzának. A szakemberek újabb nagy hullámra számítanak február-márciusban.

www.azx.hu    AZX MEDIA - WEBMAGAZIN - BUDAPEST         Partnerkapcsolati lehetőségek  - magánszemélyeknek és cégeknek            Hirdetési ajánlat           Üzenetküldés - azx.hu

AZX WEBMAGAZIN - ARCHÍVUM - 2009

AZX WEBMAGAZIN  - 001. KliKK! AZX WEBMAGAZIN  - 001. KliKK!

KULTÚRA - DIVAT - SZÉPSÉG - ÉLETMÓD - SZERELEM - SZEX - BULI - UTAZÁS - KONYHA - NOVELLA

www.azx.hu

Úgy tűnik, hogy nem jöttek be igazán be azok a korai e-lőrejelzések, melyek szerint az Internet durva elterjedé-sével jelentősen csökkenhet az olvasási kedv.

Ez talán valós lehet a nyom-tatott kiadványok esetében, de nem feltétlenül igaz az Internet látogatóinak a köré-ben. Nálunk érdekes és más-hol nem megtalálható műve-ket olvashatsz, aztán vagy tetszik vagy nem. KLIKK-IDE!

Boldog, egészségben, szeretetben és anyagiakban gazdag

Boldog Új Évet kívánunk!

 

 Érdeklődéssel várunk hazai ismert vagy sikeres embereket, akik úgy gondolják, hogy lenne mit elmondaniuk, cáfolniuk, rendbe tenniük, de talán mégsem a megszokott bulvármédiát tartanák erre a legmegfelelőbb, lehetséges fórumnak.

Magazinunk elzárkózik attól, hogy a Magyarországon ismertségnek örvendő emberek magánéletét firtassa és esetleg lesifotósokkal üldöztesse. Ez nem a mi stílusunk, mert egyrészt igen gusztustalan megoldás len-ne, másrészt pedig a médiában "celebnek" kikiáltott személyekről az emberek többségének fogalma nincs, hogy valójában kicsoda.

Mindettől függetlenül szívesen várunk minden olyan hazai közszereplőt, akinek az esetleges sikereit, ered-ményeit a másik média - botrányszag híján - elhallgatja, vagy akinek nem adódik lehetősége, hogy a róla a sajtóban megjelent "kétes" hírekről más véleményt is közreadjon, cáfolhasson.          KLIKK - IDE!

 
Kezdő fotómodellek könnyű első lépése a siker felé! Saját fotóval vagy fotózással! KliKK - Most! Kezdő és haladó aktmodelleknek díjtalan fotózási és bemutatkozási lehetőség! KliKK - Most! CD-n azonnal elvihető ksműtermi gyorsfotó-sorozat. Gyerek, felnőtt, tárgy. Üzeletek, műhelyek helyszíni gyorsfotózása - Bp. Független Statiszta Bázis. Fényképes bemutató oldal, közvetlen megbízói eléréssel, fotózással is! KliKK - IDE Hostess - host, társasági kísérő, babysitter, tolmács és fordító. Fényképes bemutattó oldal. Fotózással is! KliKK - IDE!
 

Várjuk azokat a budapesti lakhellyel (is) rendelkező, legalább átlagosan ará-nyos testalkatú lányokat, akiktől nem áll messze a filmezés gondolata, főkép-pen, ha pasimentes lány-filmről esne szó.

Természetesen csak a-zoknak a lányoknak az ér-deklődést várjuk, akiknek egyáltalán nem okoz gon-dot, ha egy érdekes törté-netű filmsorozatban  - a-mely már több forgalmazó és fizetős  letöltő oldal fi-

gyelmét is felkeltette - törté-nő szerepléssel és valóban sikeres együttműködéssel - bevételarányosan - könnye-dén többet kereshet, mint ami a jelenlegi álmaiban e-lőfordulhat. Siker esetén, itt most valóban eszméletlen összegről beszélünk, lega-lábbis a kiválasztásra ke-rülő öt főszereplő leányt é-rintően. Korhatár 18-28 év.

További információért és előzetes jelentkezési űrlapért, KliKK ide - most, ha nem akarsz lemaradni a nagy húsosfazékról.

 

 

FOTÓZÁS

PORTFOLIÓ - JÓ ÁRON

MODELLFOTÓ

FOTÓ-WORKSHOP

 MEGYEI FOTÓSOK

GYEREKMODELL

FOTÓMODELL

AKTMODELL

HOSTESS

STATISZTA

TOLMÁCS

 

Átalakítás alatt, hamaropsan nyitunk!

 
Gyerek-fotómodellek bemutatása, hirdetéshez reklámfilmhez, katalógushoz és bemutatókhoz! Saját fotóval vagy fotózással! KliKKt! Használt fotó- és videotechnika eladáa, és bizomány átvétele értékesítésre. KliKK! Hosszabb távú fizetett apró (fényképekkel is)! KliKK! Eladó és kiadó bp.-i ingatlanok közvetítése. Előzetes költségek nélküli felvétel fotózással, hirdetéssel. KliKK! Díjmentesen olvasható érdekes és izgalmas történetek. KliKK ide!
gal
Hamarosan itt is nyitunk...