AZX MEDIA   FOTÓMODELL  ACTORYS FILM    MŰSZAKI BAZÁR     BAKELIT - CD   ÜZENET
FIGYELEM! EZ AZ OLDALUNK ÁTRENDEZÉS, MEGÚJULÁS ELŐTT ÁLL!
AKTMODELL KLUB!

Oldalunkat "AKTMODELL KLUB" néven, az alábbi webcímeken

www.azx.hu/akmodell/,

www.azx.hu/aktfoto/

indítjuk újra a teljesen átalakítás előtt álló, de végre hamarosan megjelenő AZX WEBMAGAZIN keretein belül. Természetesen továbbra is várjuk azon (18 év fe-letti) lányok és hölgyek érdek-lődését, akik (legalább átlagos testalkatúak) és pontosan tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy sem az aktfotó, sem pedig az erotikus bulvárfotó nem tartozik a pornó és szex műfajába!!! Modelloldalainkról - az elmúlt 7 év tapasztalatát értékelve - elmondható, hogy igen sikeres és eredményes volt a megjelenésük, hiszen mind belföldről, mind külföldről érkeztek a bemutatott modelljeink részére megkeresések.

Csak megjegyezzük, hogy a lányok nagyra értékelték az együttműködésünket, hiszen - mint el-mondták - a sok gagyi helyen vagy csak a pénzt szedik be egy kétes minőségű portfolióért, vagy az elkészült anyagot a fiókban tartják... Nálunk viszont a klub tagjai valódi partnereink és még pénzt sem kérünk semmiért. Ez persze nem jótékonykodás, hanem inkább okos megfontolás...

Természetesen továbbra is tartjuk kedvező ajánlatunkat, mely szerint a fotókat egyéni egyez-tetés alapján a kívánt verzióban díjmentesen elkészítjük (CD-lemezen átadjuk) és szintén díj-mentesen biztosítjuk - a szakma által elismert oldalainkon - az igényes és reklámoktól mentes megjelenési lehetőséget - akár közvetlen, akár közvetett kapcsolat-felvételi  lehetőséggel. A to-vábbiakban is adott lesz a lehetőség, hogy az AKTMODELL KLUB tagjainak az érdekeit - külön ké-résre - szakmailag képviseljük.

Tudjuk, hogy sokan fenntartással és bizalmatlanul fogadják majd a fentiekhez hasonló lehetősé-geket és - őszintén szólva - nem is annyira alaptalanul, hiszen mi is hallottunk már rémtörténe-tekről és átverésekről, mindezek ellenére reméljük, hogy az általunk alkalmazott tiszta és átlát-ható rendszer, amely - még az esetleges fotózások előtt - egy minden részletre kiterjedő sze-mélyes tájékozódó beszélgetéssel kezdődik, amely alapján a kedves Érdeklődő eldöntheti, hogy számára értékes lehetőséget ismert meg - vagy inkább mégsem.

Mindezek után is csak akkor ajánljuk a fenti lehetőséget, ha nem kifejezetten a pillanatnyi anyagi kényszer, hanem inkább az egészséges belső késztetés motiválja az esetleges jelentkezésedet.

A személyiséghez igazodó bemutató fotó anyagot több alkalommal és helyszínen tartott - asz-szisztencia nélküli - fotózás képanyagából közösen válogatjuk össze. Ez a megoldás azoknak a legkedvezőbb, akik ebben a műfajban teljesen kezdőként próbálnák ki magukat, mert mire a (jól fizető) kereskedelmi fotózás mélyvizébe ugranának, már rendelkezni fognak némi tapasztalattal és az esetleges kezdeti önbizalmi vagy gátlásossági problémák is csitulhatnak.

Mint fentebb jeleztük, a fotózásokon nincs stáb, de az AKTMODELL KLUB leendő lányai termé-szetesen segíthetik egymást ötletekkel, javaslatokkal, stb. És még valami: ez a műfaj - leszámít-va néhány sajtóterméket - érthető okokból  - csak bizonyos életkorig működik "normálisan" és éppen ezért - bár tudjuk, a műfaj hazai nyilvános megítélése bizonyos körökben - nem egyértel-műen pozitív -, a késztetést érzőknek érdemes mielőbb kipróbálni. Abból még talán nagyobb baj nem lehet (maximum nem jelennek meg nyilvánosan a fotók, de ezt a kicsi rizikót mi vállaljuk).

 

Gondold át és ha beszélgetnél a lehetőségről, akkor itt a kapcsolat-felvételi űrlap. KliKK!

 
ZENEMOZAIK! Hanghordozók átvétele értékesítésre, bakelit hanglemezek átírása CD lemezre, eladó műsoros hordozók. KliKK!
AZX MEDIA - www.azx.hu